Toegankelijkheid

Skip to main content

Profielschets raadslid Wmo-Raad gemeente Moerdijk

Je woont in de gemeente Moerdijk, je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken en je beschikt over kennis van het Sociaal Domein. Je staat open voor signalen uit de samenleving en bent in staat om via verschillende kanalen en op verschillende wijzen informatie op te halen uit de maatschappelijke doelgroepen. Bovendien weet jij signalen te vertalen naar adviezen en ben je in staat om het individuele belang te overstijgen.

Natuurlijk ben je communicatief vaardig, constructief, initiatiefrijk en een teamspeler. Je beschikt over voldoende energie en vrije tijd, gemiddeld een halve dag per week.

Om de onafhankelijkheid te waarborgen is een functie als gemeenteraadslid of burgerraadslid niet verenigbaar met het lidmaatschap van de Wmo-Raad.

Wat biedt de Wmo-Raad? Naast zinvol en interessant vrijwilligerswerk binnen de Wmo-Raad, waarin samenwerking in werkgroepen centraal staat, bestaat de mogelijkheid tot scholing in het Sociaal Domein. Daarnaast ontvangen de leden jaarlijks een (geringe) onkostenvergoeding.

Wil je meer weten? Kijk dan eens verder rond op deze website en heb je interesse of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de voorzitter van de Wmo-Raad Kees Klasen voor een kennismakingsgesprek. Telefoon: 06 48419397 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..